Dat chocolade zo gezond is hebben we te danken aan de cacaoboon. Deze boon is rijk aan antioxidanten in de vorm van flavanoïden en gezonde mineralen als magnesium, resvervatrol, tryptofaan en anandamide. Cacao bevat meer antioxidanten dan b.v. groene thee en blauwe bessen.
Van 10 t/m 13 juni bestaat de mogelijkheid om van 11:00 tot 16:00 uur in het atelier van Onwijs-lekker een chocoladevlinder te maken.
Tijdens deze workshop zal er uiteraard informatie gegeven worden over onze grondstoffen en het gebruik van verse streekproducten die wij verwerken in onze bonbons.
Wanneer: Vrijdag 12 juni,
Tijd: Tussen 11:00 uur t/m 16:00 uur
Workshops duren 30 minuten
Kosten: € 5,- p.p
Aantal deelnemers: 9 personen
Aanbieder: Chocolatier Onwijs Lekker met Wim Lobker
Aanmelden: wim@onwijs-lekker.nl
Groepen maximaal 9 personen
Plaats: Onwijs Lekker
Doctor Schaepmanstraat 17, 2291 SX Wateringen